Niebo Na Talerzu w nowej odsłonie

Odświeżone, odmalowane, posprzątane i posegregowane.

Drżę czy Wam się spodoba, czy zadziała, czy będzie lepiej .

Nie było łatwo, bo przepisów nazbierało się tyle, że był i jeszcze nadal jest huk roboty z układaniem ich w odpowiednich szufladkach. W międzyczasie był rumor, pośpiech, chaos, nerwy, zmiany koncepcji, wiecie jak to jest.

Ale zdążyłam przed świętami, uffff ! Znacie to uczucie spokoju i odprężenia, że zostało zrobione?

I mam teraz nową domenę jak się patrzy, zwyczajnie i łatwo do zapamiętania  – niebonatalerzu.pl 🙂

Poszperajcie w kategoriach na górze strony.  Zobaczcie stare przepisy, czy wszystko działa jak należy?

Teraz można napisać komentarz bez logowania Bóg wie gdzie. Byśmy mogli swobodnie rozmawiać bez żadnych ograniczeń, dużo częściej. A pod wpisem można dodać zdjęcie swojego wypieku czy potrawy jeśli zmniejszy się je do 100 kb. Większego nie możesz, bo boimy się że serwer nie udźwignąłby wszystkiego. Albo wstawiasz link skąd zdjęcie ma być pobrane i już.

A powiadomienie o nowym przepisie, nowinkach, poradnikach, ebookach przyjdzie na maila, jeśli wpiszecie adres w okienku newslettera na dole strony.

W prawej kolumnie znajduje się przelicznik foremek. Teraz bez problemu można dostosować przepis do formy jaką się posiada. Przelicznik miar i wag daję niżej, by każdy wiedział że szklanka to 250 ml, łyżeczka ileś tam.

Wydrukować przepis też łatwo, trzeba kliknąć w ikonkę drukarki pod wpisem. Do wyboru – ze zdjęciami lub bez.

Napisz proszę do mnie czy nowe Niebo Na Talerzu Ci  się spodobało? 🙂 W komentarzu albo na adres beata.krolikiewicz@wp.pl

Bardzo dziękuję Czytelniku, że jesteś. Mam dla kogo zbierać przepisy, szukać w szufladach i zeszytach przyjaciół, gotować ile mi się zachce. A teraz mam też nową energię i siłę, jak to po porządkach bywa.

Ściskam bardzo mocno!

Beata Królikiewicz – Opalanka

 



  1. Ilona
    3 listopada, 2017, 8:48 pm

    Piękny, czytelny. Przepisy super.

  2. Małgosi
    3 listopada, 2017, 9:41 pm

    Masz głowę pełną pomysłów 🙂 pozdrawiam

  3. Daniel
    3 listopada, 2017, 10:40 pm

    Jest 23.30 a ja od 22.00 przegladam i oglądam i szybko wyszukuje każdy przepis. Blog czytelny i bardzo wciągający. Dzięki za takie zmiany.

  4. Czytelniczka
    4 listopada, 2017, 8:52 am

    Bardzo lubię Pani stronę i często tu zaglądam. Nowa odsłona – super, przy takiej objętości formuła bloga przestała być wystarczająca. A jednak… „Bóg”, „Boże Narodzenie”, „Wielkanoc” – tak bym to widziała, obecna pisownia małą literą razi mnie i psuje podziw. Wybór należy do Autorki. Ale wybór należy także do mnie. Pozdrawiam.

  5. Beata Królikiewicz
    4 listopada, 2017, 10:23 am

    zmieniam zatem, pozdrowionka:)

  6. Maria
    4 listopada, 2017, 11:38 am

    Niebiańsko <3

  7. Szymon
    4 listopada, 2017, 2:47 pm

    Bardzo ładna strona. W porównaniu do poprzedniej wersji to teraz jest kosmos. Poziom światowy 😉

  8. Justyna
    4 listopada, 2017, 6:48 pm

    Rewelacyjny blog.Jak dobrze,że sobie o nim przypomniałam.

  9. ania
    7 grudnia, 2017, 11:40 am

    Zmiany jak najbardziej na TAK!!!

  10. Agnieszka Jezierska
    30 stycznia, 2018, 11:17 pm

    Nie widziałam bloga sprzed zmian, ale tak jest bardzo funkcjonalnie 🙂

    1. Beata Królikiewicz
      31 stycznia, 2018, 8:57 pm

      No to się cieszę:)

  11. Dorota
    8 lutego, 2018, 9:43 am

    Super przepisy , część już wypróbowałam

    1. Beata Królikiewicz
      8 lutego, 2018, 10:15 am

      Baaardzo się cieszę:) Pozdrowionka:)

Dodaj komentarz

Zostaw komentarz

Wstaw zdjęcie Dodaj zdjęcie

Administratorem danych pozyskanych za pośrednictwem formularza jest Fundacja Rozwoju Przedsiębiorczości „Twój StartUP”, dane będą upublicznione w serwisie w celu wyrażenia opinii na podst. wyrażonej zgody do czasu jej wycofania. Pełne informacje są dostępne tutaj.

Optionally add an image (JPEG only)

Dodaj komentarz

Zostaw odpowiedź na komentarz

Wstaw zdjęcie Dodaj zdjęcie

Optionally add an image (JPEG only)